Kleine introductie

Kleine introductie

Dit ben ik

Ik heet Karen en ben (pas) jaar. Deze foto is gemaakt tijdens een kerstetentje in 2018. Ik zie er nog net zo uit, alleen heb ik inmiddels wat meer grijze haren. Hoe zal ik mezelf eens omschrijven? Ik ben iemand die zichzelf heel goed kan vermaken. Ik hou wel van een avondje lui op de bank hangen, maar daarnaast ben ik bezig met het afronden van de eerste draft van m’n tweede kinder­boek, met tekenen en schilderen en met accordeon leren spelen. Maar eigenlijk wil ik ook beeldhouwen, piano spelen en een treinbaan maken. Kortom, ik heb altijd te weinig tijd. Verder:

  • ben ik gescheiden.
  • kan ik nog niet zo goed koken. Nu Cor niet meer kookt, moet ik het opeens zelf doen. Tot nu toe maak ik best wel eetbare dingen, maar er valt nog veel te verbeteren. Lekkere taarten, cakes of koekjes bakken vind ik makkelijker.
  • ben ik redelijk creatief en muzikaal. Lees hier meer over op de andere pagina’s.
  • ben ik best wel technisch. Ik denk verbouwingen en interne verhuizingen uit, vervang lampen en stoppen, weet hoe alle apparaten werken en houd de nodige PC’s en laptops, een NAS en het bedrade en draadloze netwerk in de lucht. Lees bij de laatste twee pagina’s wat ik zoal op m’n PC doe.
  • ben ik erg blij dat ik kan autorijden. Dat vind ik best wel stoer eigenlijk. Ik heb wel geen auto, maar ik heb in veel gehuurde auto’s gereden. Zelfs in Athene en op Manhattan…
  • ben ik wel een beetje een binnenmens. Gelukkig kan ik de meeste van mijn hobby’s binnen doen. Maar ik ga wel altijd op de fiets naar mijn werk en hou ik wel van wandelen en fietsen als het weer fatsoenlijk is.
  • ben ik meestal vrolijk en hou ik van een avondje stappen (uit eten met film, theater of concert). Een workshop of speurtocht is ook altijd leuk natuurlijk!

Klik lekker verder om meer te ontdekken over waar ik me zo al mee bezig houd.