Kleine introductie

Kleine introductie

Dit ben ik

Ik heet Karen en ben (pas) jaar. Hoe zal ik mezelf eens omschrijven? Ik ben iemand die altijd bezig is met dingen doen of piekeren. Na vier jaar stress door m’n werk komt er eindelijk weer wat rust in m’n kop. Maar ondanks al m’n hobby’s ben ik toch op zoek naar een goede invulling van m’n vrije tijd nu de kinderen zo groot zijn dat ze bijna geen tijd meer vragen. Op het moment ben ik bezig met het uitdenken van de verhaallijn voor m’n tweede kinder­boek, met tekenen en schilderen en met het haken van een deken. Maar eigenlijk wil ik ook beeldhouwen, piano spelen en een treinbaan maken. Kortom, ik heb altijd te weinig tijd. Verder:

  • kan ik niet koken. Nou ja, misschien lukt het me wel om een paar basisgerechten klaar te maken, maar dat doe ik toch het liefst zo min mogelijk. Lekkere taarten, cakes of koekjes bakken vind ik echter wel heel leuk.
  • ben ik wel redelijk creatief en muzikaal. Lees hier meer over op de andere pagina’s. Bij mij gaat alles echter met (obsessieve) vlagen.
  • ben ik de techneut in huis. Ik denk verbouwingen en interne verhuizingen uit, vervang lampen en stoppen, weet hoe alle apparaten werken en houd drie PC’s en drie laptops (inclusief NAS, bedraad en draadloos netwerk) in de lucht. Lees bij de laatste twee pagina’s wat ik zoal op m’n PC doe.
  • ben ik de enige die kan autorijden. We hebben wel geen auto, maar al het rijden in geleende of gehuurde auto’s doe ik. Zelfs in Athene en op Manhattan…
  • hou ik veel meer van binnen zijn dan van naar buiten gaan. Gelukkig kan ik de meeste van mijn hobby’s binnen doen. Maar ik ga wel altijd op de fiets naar mijn werk.
  • ben ik meestal wel vrolijk en hou ik wel van een avondje stappen (uit eten met film).

Klik lekker verder om meer te ontdekken over waar ik me zo al mee bezig houd.